Metall og heder

Vi er nå godt tilbake på plass etter noen minnerike dager på Landsmøtet i fotografi som denne gangen var i Stavanger. På søndagen var det også prisutdeling av premierte bilder i Landskonkurransen 2016! Gry fikk en bronse og to hederlige omtaler – og slo da sin datter Amy på «målstreken» – da hun hadde tre hederlige omtaler. Lærlingen vår Marthe, fikk også en hederlig omtale! Vi er så stolte alle sammen!
 
I tillegg hadde vi også noen dager med fullt av faglig program og foredrag – med blant annet Morten Krogvold, Knut Koivisto, Agnete Brun, Malou Reedorf osv. Det er alltid inspirerende å høre hvordan andre lever av det spennende yrket vi har! Vi fikk også pratet litt med våre leverandører for å se det nyeste av produkter!
 
Mange flere fotografkolleger var også tilstede under disse dagene i Stavanger, og vi fikk også veldig godt utbytte i å prate med andre som livnærer seg i den samme tøffe bransjen som vi er i – det er alltid greit med litt tips på veien og dele av ting som også fungerer for oss! 🙂
 
foto: arrangører, landsmøtet 2016.

landskonk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s