Ny prisliste og produkter!! Jippi!

Endelig er dagen her, hvor vi kan få introdusere vår nye prisliste, som dere finner under «priser» her på nettsiden, og også noen nye produkter som vi nå har på plass!
– Vi har gledet oss så mye til å vise disse fram! Digger både albumene/imagebox og print på Akryl og Aluminium!! Eksklusive og flotte produkter som dere kan ha glede av i mange år!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi har nå designet nye prislister, slik at der skal bli lett å finne frem til pris på produkter for våre kunder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imagebox – Exlusive er en ny slager hos oss! Her har du 10 bilder med FineArt print på kunstpapir, i str 14×18 og 18×18 som monteres med p.p og blir levert i en lekker linboks. Du får også med to staffelier til å ha bildene på. Senere ønsker vi også å ta inn noen rammer spesielt med tanke på disse. Dette er et flott alternativ til de tradisjonelle albumene – da du kan bytte på bilder på «utstilling» hjemme – ramme inn noen osv. Da får man brukt bildene litt mer aktivt 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sjarm-troll Album. Dette er et laminert album med personlig omslag i str. 15×15. Dette blir det nye standard serie-albumet vårt fremover. Dette fordi vi vil satse på kvalitet med mer robuste sider og med laminert overflate, slik at man slipper fingermerker osv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi har den glede av å kunne tilby dere print på aluminiumsplater og Akryl! Kom gjerne innom for å ta en titt på om dette er noe som passer hos deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s